ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 8011763 - 210 8017634 (08:00-16:00)   •   ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
https://www.survival.gr/image/cache/catalog/blog/camping-skini-670x586.jpg
26-04-2022

Ήρθε η ώρα του camping…είστε έτοιμοι;

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από την απόδραση στη φύση. Μπορεί ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο να έχει όλες τις ανέσεις αλλά το camping έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς. Η άμεση επαφή με τα δέντρα, τα φυτά ή τη θάλασσα, η αίσθηση της ελευθερίας και της περιπέτειας είναι μερικοί μόνο λόγοι για τους οποίους πολλοί το προτιμάνε ξανά και ξανά.

Βέβαια, για να μπορέσετε να το απολαύσετε χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση. Το Survival Club είναι εδώ για να δώσει τις απαραίτητες συμβουλές, ώστε να μείνουν οι μέρες σας στο camping αξέχαστες!

Ξεκινήστε με ένα καλό σακίδιο!

Η αλήθεια είναι πως αν ένα ταξίδι απαιτεί μία φορά καλή οργάνωση, ένα camping το απαιτεί Χ 100. Και αυτό γιατί θα πρέπει να σκεφτείτε να πάρετε μαζί μας τον βασικό εξοπλισμό που θα σας επιτρέπει να μαγειρεύετε ή να κρατάτε δροσερό το νερό σας.

Χρειάζεστε λοιπόν έναν σάκο που είναι ανθεκτικός και ευρύχωρος. Έναν σάκο που έχει τέτοια κατασκευή, η οποία σας επιτρέπει να οργανώσετε σωστά τα πράγματά σας. Το Penguin Attack διαθέτει ανθεκτικούς ιμάντες για άνεση ακόμα και σε βαριά φορτία.

Βρείτε στέγη σε μια ανθεκτική σκηνή!

Αν ψάχνετε για σταθερότητα η Pinguin είναι αυτό που χρειάζεστε! Η επίστρωση πολυουρεθάνης προσφέρει αδιαβροχοποίηση, ώστε να παραμείνετε προστατευμένοι από πιθανές βροχοπτώσεις. Είναι ευρύχωρη και μπορεί να φιλοξενήσει τα πράγματά σας, εσάς και σίγουρα άλλα 2 άτομα!

Είναι το στρώμα σας μονό;

Ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Γι’ αυτό ακόμη και στο camping πρέπει να εξασφαλίσετε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μονό ή διπλό το στρώμα εκτός από ευρύχωρο πρέπει να είναι ξεκούραστο και άνετο.

Το Bestway είναι φουσκωτό με εσωτερική ποδοκίνητη αντλία για εύκολη χρήση του. Το ενσωματωμένο του μαξιλάρι και η βελούδινη υφή του προσφέρουν στο σώμα σας την απόλυτη άνεση για να απολαύσετε έναν ύπνο μέσα στη μαγεία της φύσης που θα σας γεμίσει ενέργεια, για να χαρείτε τις ομορφιές και τις δραστηριότητες κοντά στον φυτικό κόσμο.

Βρείτε πολλά περισσότερα σε εξοπλισμό camping στο Survival Club, ώστε να απολαύσετε στο έπακρο αυτή την εμπειρία.


Θεωρείτε χρήσιμα τα παραπάνω προϊόντα;

Αποκτήστε τα εδώ: Σακίδιο Pinguin Attack, Σκηνή Pinguin Scout Khaki & Στρώμα Bestway.