ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 8011763 - 210 8017634 (08:00-16:00)   •   ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
https://www.survival.gr/image/cache/catalog/blog/epiviosi-sto-vouno-670x586.jpg
14-03-2021

Επιβίωση στο βουνό: Απαραίτητος εξοπλισμός για αρχάριους

H επιβίωση στο βουνό είναι πρόκληση και μεγάλη ευχαρίστηση για πολλούς, οι οποίοι καταπιάνονται με την φύση και τις outdoor δραστηριότητες ή τους αρέσει να ζουν επικίνδυνα. Δεν υπάρχει εποχή για το βουνό, οι λάτρεις το επισκέπτονται χειμώνα – καλοκαίρι, ωστόσο για να πει κανείς ότι είναι έτοιμος να απομονωθεί στην φύση θα πρέπει να έχει και τα κατάλληλα εφόδια. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί επιβίωσης ειδικά για τους αρχάριους. Ακολουθήστε τους και στηριχθείτε πάνω τους!

Εμείς θα σας προτείνουμε κάποια άκρως απαραίτητα προϊόντα, τα οποία καλό είναι να αγοράσετε από επώνυμα brands στον κλάδο. Είναι όλα δοκιμασμένα με τις καλύτερες κριτικές στο είδος τους.

Αγοράστε δύο φακούς: Έναν Led και ένα κλασικό φανάρι

Σε καθημερινή βάση θα χρειάζεστε φως το βράδυ, είτε κινείστε είτε όχι. Προμηθευτείτε λοιπόν δύο φακούς, έναν που τα κάνει όλα, με ισχυρή μαγνητική βάση που γίνεται και φανάρι εργασίας και έναν μικρότερο led πιο εύχρηστο που μπορεί να εισχωρήσει σε στενότερους χώρους και διαθέτει σύστημα υψηλής εστίασης.

Σουγιάς και πολυεργαλεία

Για κάθε δύσκολη στιγμή που θα χρειαστεί να κόψετε κάτι, για κάθε περιπέτεια που θα αντιμετωπίσετε στο ψάρεμα ή στο κυνήγι, για να ανοίγετε κονσέρβες, για να έχετε ανά πάσα στιγμή έναν γάντζο διαθέσιμο ακόμα και για την περίπτωση που χρειαστείτε σιδεροπρίονο, τα δύο αυτά εργαλεία θα σας σώσουν. Από τη μία ο σουγιάς που περιλαμβάνει 19 εργαλεία και από την άλλη το αναδιπλούμενο πολυεργαλείο της Leatherman με 14 εργαλεία.

Σακίδιο πλάτης Brandit

Σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις, θα βρείτε τα εργονομικά, καινοτόμα, άνετα, σταθερά και ποιοτικά σακίδια πλάτης της Brandit. Με δεκάδες θήκες για κάθε εργαλείο και εξοπλισμό! Δείτε όλη την ποικιλία.

Προϊόντα που αναφέρθηκαν για εύκολη αγορά: Φακός Led, Πολυχρηστικός φακός με μπαταρίες, Σουγιάς Ranger, Πολυεργαλείο, Σακίδια Brandit.