ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 8011763 - 210 8017634 (08:00-16:00)   •   ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
https://www.survival.gr/image/cache/catalog/blog/kalapodi-670x586.jpg
17-10-2019

Η μελέτη του καλαποδιού της AKU

Η δημιουργία ενός σωστού και ποιοτικού καλαποδιού είναι μια μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία. Η AKU μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση και παραγωγή υποδημάτων, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.


Το original AKU καλαπόδι αποτελεί τη μήτρα του ενδιαφέροντος, είναι ο καρπός της διαρκούς έρευνας για τη διαμόρφωση της σόλας ώστε να επιτευχθεί η παροχή ανατομικής υποστήριξης.


Οι διαρκείς προσαρμογές και μεταβολές, έχουν οδηγήσει σε διάφορους τύπους καλαποδιού, οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με το εκάστοτε μοντέλο AKU και τη συγκεκριμένη χρήση για την οποία το κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί.


Τα πιο στενά και επιμήκη καλαπόδια για τη σειρά Mountain, ενισχύουν την ακρίβεια κατά την αναρρίχηση αλλά και την ευαισθησία που πρέπει να δείξει το άρβυλο στο πόδι του αναρριχητή.


Τα πολυμορφικά, ανατομικά καλαπόδια της σειράς Trekking, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν σταθερότητα κατά το βηματισμό και βοηθούν τη δυναμική δράση που χρειάζεται ο χρήστης όταν διανύει αποστάσεις σε πιο απαιτητικά εδάφη.


Τα μαλακά καλαπόδια της σειράς Active χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των υποδημάτων που απευθύνονται σε απλές δραστηριότητες είτε στην εξοχή, εκεί που το υψόμετρο είναι πολύ χαμηλό, είτε ακόμη και στην πόλη.

Ακρίβεια και σωστή αντίληψη σε πολύ απαιτητικά εδάφη
Σταθερότητα και δυναμική δράση σε τραχύ έδαφος
Δυναμική δράση σε εδάφη μεσαίας δυσκολίας
Σταθερότητα και άνεση σε ανώμαλα ορεινά μονοπάτια. Ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες.
Ευκαμψία και άνεση σε καθημερινές, μη απαιτητικές διαδρομές