ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 8011763 - 210 8017634 (08:00-16:00)   •   ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 90€
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
https://www.survival.gr/image/cache/catalog/blog/katigories-aku-670x586.jpg
29-05-2019

Κατηγορίες αρβυλών AKU

Για να επιλέξετε τα κατάλληλα άρβυλα AKU, θα πρέπει να αναρωτηθείτε για ποια χρήση τα προορίζετε. Παρακάτω θα δείτε τις κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται τα άρβυλα της AKU, ώστε να σας βοηθήσουν να καταλλήξετε σε αυτά που σας ταιριάζουν.


Mountaineering / Extreme Ορειβασία - Μεγάλο Υψόμετρο: Ισχυρά αλλά άνετα άρβυλα για επαγγελματίες ορειβάτες και πεζοπορία σε πολύ μεγάλο υψόμετρο. Άψογη πρόσφυση και αντοχή σε κάθε τύπου έδαφος και θερμοκρασία. Όλα τα Mountaineering μοντέλα διαθέτουν σόλα Vibram και έχουν υποδοχές για κραμπόν.


Backpacking / Ορεινή Πεζοπορία - Μεγάλο Υψόμετρο: Δυναμικά και άνετα άρβυλα με άψογη πρόσφυση σε κάθε τύπο εδάφους, ιδανικά για πεζοπορίες σε μεγάλο υψόμετρο. Ειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν φορτία ακόμη και σε μεγάλης διάρκειας πεζοπορίες.


Trekking / Πεζοπορία - Μέτριο Υψόμετρο: Ελαφριά και ασφαλή άρβυλα, σχεδιασμένα για πεζοπορίες σε μέτριο υψόμετρο. Εξαιρετικά άνετα και πρακτικά, προτείνονται για χρήση σε πετρώδη, υγρά ή ξηρά εδάφη.


Approach/Multiterrain / Ελαφριά Πεζοπορία - Χαμηλό Υψόμετρο: Τα άρβυλα και υποδήματα της κατηγορίας Approach/Multiterrain έχουν μια μίξη χαρακτηριστικών ορειβασίας-πεζοπορίας. Προορίζονται για χρήση σε πολύ χαμηλό υψόμετρο και εύκολες διαδρομές στην φύση ακόμη και στην πόλη.


Mountain Inspired / Ελαφριά Πεζοπορία - Χαμηλό Υψόμετρο: Τα μοντέλα Mountain Inspired είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από το lifestyle της υπαίθρου. Προτείνονται για χρήση σε πολύ χαμηλό υψόμετρο, σε εύκολες διαδρομές.


Forester / Κυνήγι - Ορεινή Εργασία: Δυναμικά και άνετα άρβυλα που προορίζονται για κυνήγι ή για διαμονή και εργασία στο βουνό.