ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 8011763 - 210 8017634 (08:00-16:00)   •   ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
https://www.survival.gr/image/cache/catalog/blog/aiora-670x586.jpg
18-05-2022

Τι χρειάζεστε για το καλοκαίρι; Μια αιώρα & τη σκηνή σας για να μη σας κάψει ο ήλιος!

Φανταστείτε να έχει καύσωνα και εσείς να βρίσκεστε σε μια ειδυλλιακή παραλία με κρυστάλλινα καταγάλανα νερά και χρυσαφένια αμμουδιά!

Όχι αυτό δεν είναι όνειρο…είναι η δική σας πραγματικότητα σε λίγες μέρες από τώρα. Αρκεί να διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να απολύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα, την αμμουδιά και τα δροσερά ροφήματα άνετα και με την κατάλληλη προστασία!

Πώς;

Με τον εξοπλισμό που θα βρείτε στο Survival Club.

Λάβετε το σωστά μέτρα προστασίας από τον ήλιο!

Είναι πραγματική ψυχοθεραπεία οι ακτίνες του ήλιου να χαϊδεύουν απαλά το δέρμα σας. Δυστυχώς όμως μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία ή να προκαλέσει φωτογήρανση. Δεν το θέλουμε αυτό, σωστά!

Επομένως, μην ξεχνάτε να φοράτε το αντηλιακό σας και να έχετε μια σκηνή παραλίας που θα χαρίζει δροσιά με τον ίσκιο της. Η Panda Parasol διαθέτει μηχανισμό τύπου ομπρέλας με προστασία UV +40.

Έχει μεγάλη χωρητικότητα για να χαρείτε τη σκιά της εσείς και η παρέα ή η οικογένειά σας.

Η αιώρα που πάντα ονειρευόσαστε να ρεμβάζετε…

Παραδεχτείτε το, πάντα επιθυμούσατε μια αιώρα όπου θα διαβάζετε το αγαπημένο σας βιβλίο, θα πίνετε ένα δροσερό ρόφημα ή απλά θα χαλαρώνετε.

Στο Survival Club μπορείτε να την αποκτήσετε και να την πάρετε μαζί σας στην παραλία ή ακόμη να την τοποθετήσετε στον κήπο ή τη βεράντα σας.

Η αιώρα Ticket της To The Moon είναι ανθεκτική και απίστευτα άνετη. Κατασκευασμένη από το υλικό που φτιάχνονται τα αλεξίπτωτα αντέχει στον χρόνο. Παράλληλα, προστατεύει από έντομα ή ζωύφια και στεγνώνει γρήγορα. Ιδανική για να τη μεταφέρετε χάρη στο ελαφρύ της βάρος.

Δοκιμάστε την και δε θα θέλετε να την αποχωρίζεστε!


Και αν σας προβληματίζει η σταθερότητα, η Ticket to the moon προσφέρει σετ ιμάντων μεγάλη αντοχής που τοποθετείται γρήγορα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χάρη στα 9 έτοιμα σημεία πρόσδεσης.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα από το Survival Club όλα τα παραπάνω με ένα κλικ: Σκηνή Παραλίας Panda Parasol Αυτόματη, Αιώρα Ticket To The Moon Mammock Brown-Dark Yellow & Ιμάντας Στήριξης Αιώρας Ticket To The Moon.

Και πολλά περισσότερα, αν συνεχίσετε τη βόλτα σας στο e-shop μας.